Ikea Aalborg har samlet 12.117 kr. og 257 bamser ind til uddeling gennem Børnenes Kontor

SKALBORG: Igen i år har kunderne i Ikea Aalborg bidraget til at skabe bedre muligheder for leg for de aalborgensiske børn. I år gik alt overskud fra salget af lejetøj ubeskåret til Børnenes Kontor i Aalborg, ligesom 257 børn fik en ny trofast og blød følgesvend.

Næstekærligheden i Ikea Aalborg var stor, da kunderne donerede tøjdyr, mens overskuddet fra salg af børnebøger, spil og andet lejetøj gik til Børnenes Kontor i Aalborg og dermed kommunens udsatte børn. I år blev overskuddet fra salg af legetøj til 12.117 kr., og derudover fik 257 bamser en ny, glad ejermand.

Hos Ikea er man særligt glade for den store opbakning, lokalsamfundet har vist for at hjælpe de børn, for hvem leg ikke altid er en luksus at have.

- Vi er rigtigt glade for at se de lokales opbakning til det her initiativ. Det er i legen, vi udvikler os, og det er, når vi leger, vi er nysgerrige og lærer at omgås andre mennesker. Leg er på mange måder nøglen til livet, så når vi kan hjælpe de børn, der har det sværest med at få mere leg ind deres hverdag, er vi glade – og især fordi så mange af vores kunder har støttet op indsamlingen og bidraget til at give udsatte familier mere at glæde sig over, siger Peter Elmose, varehus i Ikea Aalborg.

Udover de 257 bamser aalborgenserne har doneret, har Ikea Aalborg doneret yderligere 50 bamser fra kollektionen Sagoskatt, der er tøjdyr tegnet og designet af børn til børn.

Kærkommen håndsrækning

Hos Børnenes Kontor i Aalborg er man glad for hjælpen og den voksende velvilje, der er fra aalborgensernes side til at skabe bedre rammer for dem, der ikke har så meget. Pengene fra legetøjsoverskuddet er allerede blevet brugt på Børnenes Kontors tre feriehjem.

- Vi er meget taknemmelige over at mærke den store tilslutning. Det er det dejligt at se, hvordan så mange af dem, der har haft lidt luft i budgettet har valgt at donere til dem, der ikke selv har så meget. Alle børn burde have muligheden for at lege og for at få sat et smil på læberne i hverdagen. Ofte skal der meget lidt, til før hverdagen bliver lidt sjovere, og det er der ingen tvivl om, at de mange donationer har hjulpet til, siger Nina Hav, Formand for Børnenes Kontor i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...