Fodboldspillere fra Gistrup var med på årets tur til Vendsyssel Idrætscenter i Vrå

GISTRUP: Ungdomsafdelingen i fodbold hos LKB-Gistrup er ved at have en stærk tradition for, at spillerne i aldersgrupperne U13-U16 skal på en fælles samlet træningslejr på Vendsyssel Idrætscenter i Vrå i marts, og i år blev ingen undtagelse.

Således var 60 spillere i den nævnte aldersgruppe forleden på lejr for at dels at få gennemført en række intense træningspas og få spillet en masse fodbold samt dels for at få hygget på tværs af de i alt fire forskellige aldersgrupper, der deltog. Netop det sociale islæt gør, at klubbens fodboldafdeling yder et pænt tilskud til den populære træningslejr.

Allerede efter ankomsten sidst på eftermiddagen fredag var der indlagt det første træningspas på de fine faciliteter, som Vendsyssel Idrætscenter byder på. De seks-otte medrejsende trænere sørgede således for, at alle spillere fik lidt sved på panden, inden der blev serveret aftensmad ved 19-tiden. Der blev også tid til at få købt lidt fredagsguf, og mens nogle af spillerne slappede af på værelserne om aftenen, gik andre i gang med at udnytte faciliteterne og spille blandt andet squash eller prøve det veludstyrede motionsrum.

Lørdag skulle et par af LKB-holdene spille træningskampe, der i dagens anledning var blevet flyttet til banerne i Vrå. De to U14 drenge-hold spillede således mod henholdsvis B52 Aalborg Fodbold Club og Nørresundby FB, og det endte med et nederlag i den ene kamp og en kneben sejr i den anden kamp. Også U16 drenge spillede en træningskamp og efter en skidt start mod TSV, der førte 3-0, lykkedes det i sidste ende at få uafgjort 3-3.

Hos pigerne spillede U14-holdet mod U16-holdet, og efter en udmærket kamp endte det uafgjort 1-1.

Efter aftensmaden var det igen tid til snacks og lidt underholdning i form af et besøg fra en nyoprettet ”Spike-ball” klub fra Thy. Det gav mulighed for både børn og voksne at dyste i et par timer i denne nye og ganske særprægede sportsgren, der kom til Danmark for mindre end et år siden. Som følge af de mange aktiviteter blev der først helt ro på værelserne et stykke over midnat.

Programmet søndag bød på en lille turnering med fire blandende hold med alle deltagere på tværs af alder og køn, men det blev lidt af en udfordring i en stiv kuling med masser af regn og store vandpytter på kunstgræsbanerne. På trods af forskellen på U14 piger og U16 drenge blev det til en positiv oplevelse for alle med nogle intense og underholdende kampe. Efter middagsmaden søndag blev der pakket sammen, og derefter gik turen tilbage til Gistrup for de trætte trænere og spillere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...