Medaljer til lokale ungdomshold

GISTRUP: LKB-Gistrup var forleden vært for et stort stævne i ungdomsrækkerne i volleyball, og interessen var stor, for der mødte ikke færre end 41 hold op fra hele Nordjylland fra klubber som Havndal, Strandby ved Frederikshavn, Hundelev, Hjørring og Sindal samt Vrå. De mange hold var fordelt med 26 hold i de fire forskellige niveauer med Kids-volley og 15 hold var tilsvarende tilmeldt i Teen-volley.

Med to haller i Gistrup Idrætscenter er det muligt at afvikle begge stævner i både Kids- og Teen-volley samtidigt, og dermed blev stævnet afviklet langt hurtigere, og det er en fordel, når der er langt hjem bagefter.

Værterne havde traditionen tro et hold med i alle rækker, og som tidligere set blev det igen til medaljer til de talentfulde LKB’ere. Det blev således til bronzemedaljer til LKB-Gistrup i rækken U14 Piger, og i rækken U16 Mix blev det til en andenplads og sølvmedaljer efter et knebent nederlag i finalen. På holdet, der vandt sølvmedaljer, blev Christine Lundin kåret som rækkens bedste smasher.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...