Martin Nielsen takkede af efter ni år i spidsen for Storvorde-Sejlflod Seniorklub

SEJLFLOD: Storvorde-Sejlflod Seniorklub holdt generalforsamling 24. januar på Sejlflod Hotel. Formand Martin Nielsen bød alle 115 deltagere velkommen og sagde tak for deltagelsen i 70 års jubilæumsfesten, der fandt sted 17. januar.

Derefter stemte alle i på ”Sneflokke kommer vrimlende”, inden selve generalforsamlingen begyndte.

Formanden kastede i sin beretning blikket tilbage på på alle det foregående års aktiviteter, som blandt andet omfattede flere foredrag, udflugt til vestkysten og en busrejse til Altes Land i Tyskland. Sidstnævnte tur begyndte i øvrigt med en busdør, der ikke kunne lukkes. Heldigvis var der hurtig udrykning fra Terndrup Busrejser, så der blev byttet bus ved Vejle, og derefter gik turen ned over grænsen og hjem igen uden problemer. Det forgangne år bød også på den traditionsrige Løvfaldsfest med god underholdning leveret af Gert Degn samt en julefrokost med Ejvind, som er seniorklubbens faste musiker til dette arrangement. Formanden kunne også fortælle, at medlemstallet pr. 31. december 2018 er på 328, og dertil kommer 12 æresmedlemmer.

Efter beretningen om 2018 havde formanden et par bemærkninger til dette års aktivitetsprogram. Blandt andet er turen til Fyn i maj, hvor der er plads til 67 deltagere, allerede udsolgt, og der er nu oprettet en venteliste. Og rejsen til Norge i august har kun seks ledige pladser tilbage.

Formanden sluttede sin beretning med at takke Sejlflod Hotel for at danne ramme om klubbens aktiviteter, samt alle medlemmerne for at have givet ham 10 gode år i bestyrelsen.

- Jeg vil gerne takke jer alle, da jeg efter 10 år i bestyrelsen takker af. Jeg har haft ni år som formand og et år som bestyrelsesmedlem. Nu er tiden inde til at lade nye kræfter komme med nye ideer, sagde Martin Nielsen.

Formandens beretning blev godkendt, og det samme blev regnskabet.

Derefter skred medlemmerne til valg af bestyrelsesmedlemmer. Martin Nielsen og Bjarne Porsborg Bach genopstillede ikke. Bestyrelsen anbefalede i stedet Flemming Kristensen og Leif Jensen, og de blev begge valgt.

Den nye bestyrelse består af formand Jette Borre, næstformand Ninna Nielsen, kasserer Finn Andersen, sekretær Flemming Kristensen og teknisk supporter Leif Jensen.

Næstformand Ninna Nielsen og kasserer Finn Andersen overrakte vingaver til de to afgående bestyrelsesmedlemmer som tak for et langt og godt samarbejde.

Generalforsamlingen blev afsluttet med fællessangen ”Når vinteren rinder i grøft og grav”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...